Pagina de inceput Activitatea ta Cod banner Detaliile tale  
Pagina de Bun Venit  |  Autentificare  |  Inregistreaza-te acum  |  Produse disponibile  |  Opinia afiliatilor  |  Inserarea banner-elor
Pagina de inceput

Pagina de inceput: Pagina de Bun Venit

Sunt acceptati doar afiliatii care au un site de net personal, functional.

Profilele cu site-uri generale (ex. www.google.com, www.yahoo.com, www.facebook.com etc.) NU sunt acceptate.

 

Acest site foloseste cookies. Vizitarea si/sau inregistrarea dvs. pe acest site presupune acordul dvs. legat de politica noastra de cookies. 


 

 

Modul de functionare al programului de afiliere

 

 

(INSCRIEREA ESTE GRATUITA)

 

Daca aveti deja cont, va rugam sa va autentificati!

 

ATENTIE! Adresa postala trebuie sa fie completa, pentru a va putea trimite comisioanele. Conturile cu adrese incomplete NU vor fi aprobate!!!

 P.S.: Daca nu aveti cunostinte tehnice sau nu reusiti sa integrati codul HTML in pagina dvs. de Internet, va rugam sa ne contactati. Vom prelua noi aceasta sarcina. GRATUIT!

Acum este momentul sa castigati bani pe Internet! Prin intermediul acestui site aveti posibilitatea unui castig constant si substantial, platibil in fiecare luna.

In ce consta sistemul de afiliere?

Prin intermediul acestui sistem de afiliere veti primi un comision de 10% din valoarea cumparaturilor facute de catre clientii trimisi de dvs. pe site-urile din sistem, respectiv 2 RON pentru fiecare afiliat nou inscris de dumneavoastra.

Cu alte cuvinte, ori de cate ori un client da click pe banner-ul nostru inclus pe site-ul dvs. si face o cumparatura in magazinele noastre virtuale, veti primi un comision de 10% din valoarea comenzii. 

Tranzactiile pot fi urmarite in timp real, astfel ca veti sti in fiecare moment care este suma de bani pe care o veti avea de incasat.

 

 

Pentru detalii suplimentare va invitam sa citit sectiunea Intrebari frecvente sau sa ne contactati la adresa de e-mail info@program-afiliere.com.

 

P.S. Va vom plati comisionul de 10% pentru fiecare tranzactie realizata si nu numai pentru prima din luna sau prima din orele diminetii!!!

  FAQ AFILIATI   |  TERMENI DE UTILIZARE