Pagina de inceput Activitatea ta Cod banner Detaliile tale  
Pagina de Bun Venit  |  Autentificare  |  Inregistreaza-te acum  |  Produse disponibile
Pagina de inceput

Pagina de inceput: F.A.Q. - Ajutor - Help

#1 Intrebare: Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a deveni afiliat?
Raspuns: Pentru a va inscrie in acest sistem de afiliere trebuie sa aveti initiativa, sa fiti perseverenti si sa doriti sa castigati bani pe Internet!
#2 Intrebare: Cat costa inscrierea in sistemul de afiliere?
Raspuns: Inscrierea este gratuita!
#3 Intrebare: Cum se fac platile?
Raspuns: Platile se fac prin transfer bancar sau prin mandat postal.
#4 Intrebare: Cand se fac platile?
Raspuns: Platile se fac in termen de 30 de zile din momentul confirmarilor platilor comenzilor de catre clientii trimisi de dumneavoastra. Valoarea minima a platii trebuie insa sa fie de 50 RON.
#5 Intrebare: Pot sa inserez codul de afiliat pe site-ul meu si sa beneficiez de reducere de 10% ?
Raspuns: Puteti insera codul pe propriul site si puteti face comenzi de produse pe site-urile noastre. Veti plati insa valoarea afisata pe site a produselor si ulterior vi se va trimite comisionul de 10% prin mandat postal sau transfer bancar.
#6 Intrebare: Cat pot castiga folosind acest sistem?
Raspuns: Valoarea castigurilor este aproape nelimitata. Sa facem cateva calcule simple:

1. Sa presupunem ca aveti un site care are 10.000 de vizitatori lunar. Daca 1% din acestia vor face cate o comanda de 50 RON iar dumneavoastra incasati un comision de 10%, vei castiga 500 RON!

2. Sa prespunem ca aveti un site care are 100.000 de vizitatori lunar, fara a fi insa cu specific ezoteric. 1% din vizitatori fac o comanda de 50 RON. Dumneavoastra veti incasa in acest caz 5.000 RON.

Exemplele au un caracter informativ. Depinde exclusiv de dumneavoastra modul in care veti atrage vizitatorii si ii veti trnsforma in clienti.
#7 Intrebare: Care este cea mai buna metoda de a transforma vizitatorii in cumparatori?
Raspuns: Din experienta noastra, un articol de prezentare urmat de link-ul dvs. de afiliat are un impact mult mai mare decat plasarea simpla a unui banner. Cu alte cuvinte - daca veti scrie un articol despre Tarot de exemplu si veti plasa un banner la sfarsitul articolului, veti avea sanse mult mai mari de a capta atentia vizitatorilor decat prin simpla amplasare a banner-ului.
#8 Intrebare: Cum pot aduce clienti?
Raspuns: program-afiliere.com va pune la dispozitie diferite reclame de tip banner si text care vor trebui introduse in site-ul dvs.

Este interzisa expedierea de mesaje nesolicitate SPAM. In cazul in care vom constata o asemenea activitate din partea dumneaoastra, vom rezilia unilateral contul si contractul cu dumneavoastra. De asemenea vom anula comisioanele castigate pana in acel moment.
#9 Intrebare: Cat timp incasez comisionul?
Raspuns: Un vizitator al site-ului dumneavoastra care da click pe banner-ul nostru poate sa nu cumpere in aceasi zi in care ne-a vizitat. Noi vom contoriza insa toate vanzarile pe o perioada de 6 luni! Cu alte cuvinte: veti incasa timp de 6 luni de la prima vizita procentul aferent tuturor vanzarilor acestui client trimis de dumneavoastra, chiar daca acesta va \"sosi\" pe site-urile noastre direct, fara sa mai dea click pe banner-ul/banner-ele de pe site-ul dumneavoastra.
#10 Intrebare: Nu stiu cum sa integrez banner-ele pe site-ul meu. Ma puteti ajuta?
Raspuns: Integrarea banner-elor pe site-ul dumneavoastra este foarte simpla. Pentru aceasta am pregatit un mic tutorial, care va va ghida pas cu pas. Acesta poate fi accesat direct prin intermediul meniului "Inserarea banner-elor".
#11 Intrebare: Pot insera banner-ul meu propriu cu link catre site-ul vostru?
Raspuns: Acest lucru este posibil, cu conditia sa creati banner-ul in dimensiunea dorita de dumneavoastra, sa ne trimiteti aceste fisiere prin e-mail. Noi il vom introduce in sistem si banner-ul creat de dumneavoastra va fi disponibil pentru includere pe site.
#12 Intrebare: Unde gasesc codurile HTML ale banner-elor pe care vreau sa le inserez in site-ul meu?
Raspuns: Dupa autentificare va rugam sa accesati meniul \"Cod banner\" aflat in centru-sus pe paginile acestui site. In cadrul acestui meniu veti putea accesa codul HTML al fiecarui banner. Acest cod HTML trebuie copiat in site-ul dumneavoastra.
#13 Intrebare: Ce comisioane platiti si ce site-uri participa la program?
Raspuns: Comisioanele aferent fiecarui site sunt urmatoarele:

www.feng.shui.ro - comision 10% din toate vanzarile
www.universulbijuteriilor.ro - comision 10% din toate vanzarile
www.universultarotului.ro - comision 10% din toate vanzarile
www.talismane-amulete.ro - comision 10% din toate vanzarile
www.ezo-shop.ro - comision 10% din toate vanzarile
www.radiestezie.com - comision 10% din toate vanzarile

www.program-afiliere.com - 2 RON (20.000 lei vechi) pentru fiecare afiliat inscris.
#14 Intrebare: Pot castiga bani si daca nu am un site de net?
Raspuns: Incepand cu data de 24 aprilie 2013 este obligatoriu sa aveti un site de net functional. Acesta poate fi creat gratuit, de exemplu pe platforma blogspot.com.
#15 Intrebare: Am mai multe site-uri de net pe care doresc sa integrez banner-ele. Trebuie sa-mi fac cate un cont separat pentru fiecare site?
Raspuns: Nu, nu trebuie sa creati cate un cont pentru fiecare site. Este suficient un cont, in care treceti adresa site-ului principal. Banner-ele pot i integrate pe oricate site-uri, fara a modifica insa codul HTML aferent fiecarui banner.
In plus, prin intermediul unui singur cont veti reusi sa gestionati mai usor informatiile si castigurile.
  FAQ AFILIATI   |  TERMENI DE UTILIZARE