Pagina de inceput Activitatea ta Cod banner Detaliile tale  
Pagina de Bun Venit  |  Autentificare  |  Inregistreaza-te acum  |  Produse disponibile
Pagina de inceput

Politica de confidentialitate

 

Site-ul www.program-afiliere.com va respecta intimitatea si confidentialitatea.

Toate informatiile colectate prin intermediul acestui site sunt folosite exclusiv pentru calcularea comisioanelor afiliatilor inscrisi pe site.

Urmarirea vanzarilor se realizeaza prin plasarea unui cookie pe calculatorul-ul vizitatorului, prin intermediul caruia se poate determina afiliatul care a trimis clientul.

Aceste informatii nu sunt folosite cu inici un alt scop si nu sunt divulgate unor persoane terte.

Prin intermediul acestui site sunt utilizate urmatoarele informatii: adresa de IP, numele clientului, valoarea comenzii, site-ul, data si ora la care a fost facuta comanda, numele de utilizator al afiliatului.

Acesta date sunt stocate pentru o perioada de max. 6 luni, sau pana in momentul in care se face plata catre afiliat. Uneori, datorita sistemului de transport - posta romana sau Fan Courier, coletele se pierd/ratacesc si datele sunt pastrate pe durata maxima, pentru a putea aloca corect comisionul din vanzari.

Ulterior efectuarii platii catre afiliat sau a returului coletului, informatiile stocate pe acest site sunt sterse.

Informatiile legate de statisticile de trafic, care insa nu au condus la finalizarea unei comenzi, nu pot fi folosite pentru identificarea unei persoane - client sau nu. De altfel, aceste informatii sunt sterse dupa 30 de zile din sistem.

Pentru a solicita stergerea datelor dvs. personale precum si pentru orice alte intrebari, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa info@program-afiliere.com.

v. 1.1

 

  FAQ AFILIATI   |  TERMENI DE UTILIZARE